Investeren in Het Heldenkwartier

Ben je op zoek naar een investering met een optimaal rendement? Dan biedt Het Heldenkwartier het antwoord.
Alle woonentiteiten zijn hoogwaardig afgewerkt in samenwerking met betrouwbare, lokale partners. Dit gevarieerde, kwalitatieve en duurzame bouwproject trekt gegarandeerd een breed huurderspubliek aan.
Wij werken met een transparante prijs waardoor je exact weet wat je zal betalen. Bovendien ben je als koper beschermd door de Wet Breyne. Als kers op de taart voorzien wij de eerste verhuur, waardoor je investering meteen optimaal rendeert.

Contacteer ons voor meer info

Veilig en rendabel investeren

Elke woning is voorzien van vloerverwarming, zonnepalen en een aansluiting op het warmtenet. Dat levert naast enorm energiezuinige prestaties ook een financieel voordeel op in de portefeuille van je huurder. Je kiest zelf de binnenafwerking via het lastenboek of je vertrouwt op onze expertise voor de optimale inrichting in functie van je verhuur. Reken hiervoor op onze gerenommeerde onderaannemers die vakkundig instaan voor een kwalitatieve uitvoering met hoogwaardige, duurzame materialen.

Bij Hectaar heb je vanaf het begin een heldere kijk op het budget. De vaste, transparante projectprijs is jouw zekerheid. Wil je bepaalde extra’s? Geen probleem. Die gieten we graag in een vrijblijvende offerte. Zo weet je gedurende het volledige bouwproces exact hoeveel je investering aan het einde van de rit zal kosten.

Met de Wet Breyne ben je als koper 100% beschermd bij de aankoop van een woning op plan. Deze wet waarborgt je rechten waardoor je risicoloos kan investeren. Bovendien betaal je je aankoop af in schijven op basis van bereikte mijlpalen in het bouwproces.

Een stabiel rendement, daar streven we naar. We kiezen bewust voor kwalitatieve materialen, moderne technieken en een hoogwaardige afwerking van onze bouwprojecten. Daardoor hoef jij je de eerste 15 tot 20 jaar geen zorgen te maken over onverwachte kosten.
De gevarieerde woningtypes, indelingen en stijlen trekken een divers publiek. De centrale ligging van Het Heldenkwartier is een bijkomende troef voor potentiële huurders waardoor je continue zekerheid hebt over het rendement van je investering.

Hectaar voorziet de eerste huurder

Hectaar voorziet de eerste huurder

Een woning verhuren brengt heel wat administratie en denkwerk met zich mee. Daarom nemen we dit met plezier van je over bij een eerste verhuur.
Wat doen we voor jou?

  • Opstellen van de plaatsbeschrijving
  • Registratie van het huurcontract
  • Selectie van een betrouwbare kandidaat
  • Intrede van de huurder

Contacteer ons voor meer info
Een duurzaam woonproject

Een duurzaam woonproject

Het Heldenkwartier draagt ecologie een groot hart toe. Zo zijn alle woningen aangesloten op het warmtenet en voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Hierdoor blijft het E-peil onder 30 en ontvang je gedurende 5 jaar 50 % vermindering op je onroerende voorheffing*.
Ook de omgeving transformeert tot een natuurlijke oase: maar liefst 14 % van de totale oppervlakte wordt openbaar groen. We focussen op traag verkeer en leggen nieuwe fietspaden aan. Zo verplaatsen bewoners zich vlot en veilig in de buurt.

*Niet bij alle loten van toepassing. 

Meer informatie over Het Heldenkwartier
Project in de kijker

Project in de kijker

Haal het beste uit je verhuur. Laat je inspireren door deze afgewerkte woning.

Bekijk dit lot